Etusivu   |   Ilmoittautuminen   |   Ohjelma   |   Ladattava materiaali   |   Mainostajat
Suomen Neurologinen Yhdistys, TaYS, Neurologian poliklinikka, PL 2000, 33521 Tampere
   Toteutus 2011-19 Dolphin Interactive Oy 
Etusivu  |  Ilmoittautuminen     Ohjelma  |  Luentomateriaali  |  Näyttely  |  Yhteistyökumppanit  |  SNY:n kotisivut
Etusivu  |  Ilmoittautuminen  Ohjelma  |  Luentomateriaali  |  Näyttely  |  Yhteistyökumppanit  |  SNY:n kotisivut
Neurologipäivien
käytännön järjestelyt (ilmoittautuminen, maksut
ja majoitus):

Tavicon Oy
Projektipäällikkö
Pia Banerjee-Rikkonen

Projektikoordinaattori
Piia Kumpuvaara

PL 16
33901 Tampere

Puh. 03 233 0400
S-posti:
neurologipaivat[a]tavicon.fi

----------------------------


Ilmoittautumisohje (PDF)ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu kongressitoimisto Taviconin sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lomake löytyy myös osoitteesta: https://ilmo.contio.fi/tavicon/main.aspx?id=206

Kaikki ilmoittautumiset (myös osallistuminen keskiviikkona buffetillalliselle sekä torstaina Happy Houriin ja vuosijuhlaillalliselle) sekä hotellihuonevaraus tehdään samalla lomakkeella.

Huomioittehan, että Neurologipäivät on lääkeinformaatiota koskevien säädösten mukaan tarkoitettu vain lääkäreille.

Osallistumismaksut28.8.2019 mennessä
29.8.2019 alkaen
SNY jäsen ke
50 €
70 €
SNY-jäsen, to tai pe
110 €
140 €
SNY -jäsen, ke-to tai ke, pe
130 €
160 €
SNY -jäsen ke-pe
210 €
240 €
Ei-jäsen lääkäri, näytteilleasettaja ke
60 €
80 €
Ei-jäsen lääkäri, näytteilleasettaja to tai pe
160 €
190 €
Ei-jäsen lääkäri, näytteilleasettaja ke-to tai ke, pe
180 €
210 €
Ei-jäsen lääkäri, näytteilleasettaja ke-pe
260 €
290 €

Hinnat ovat alv 0 %, arvonlisäveroa ei peritä.

Osallistumismaksu sisältää: osallistumisen Neurologipäivien ohjelmaan ja näyttelyyn, luentomateriaalin, lounaat, kahvit, keskiviikon buffetillallisen (keskiviikkona osallistuville) sekä torstain Happy Hour -tilaisuuden näyttelyalueella ja vuosijuhlaillallisen (torstaina tai perjantaina osallistuville).

Neurologipäivien osana perjantaiaamupäivällä järjestettävään Migreenin botuliinitoksiinihoito Hands on -koulutukseen mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten mikäli haluatte osallistua koulutukseen, Teidän tulisi valita tämä osallistuminen ilmoittautumislomakkeella.

Pyydämme Teitä ilmoittamaan ilmoittautumislomakkeella myös osallistutteko Happy Hour -tilaisuuteen, buffet- ja vuosijuhlaillalliselle, vaikka näitä ei veloiteta erikseen.

Majoitus

Majoitusvaraukset Hilton Helsinki Hotel Kalastajatorpalta tehdään ja hotellimajoitus maksetaan sähköisellä lomakkeella ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitushinnat1 hh
2 hh
Hilton Guest Room:
156 €
176 €

Hinnat sisältävät Hilton Breakfast Buffet -aamiaisen.

Mikäli huonevaraus perutaan kirjallisesti 28.8.2019 mennessä, varausmaksu palautetaan vähennettynä peruutuskululla
20 €/henkilö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai majoitusvarauksiin tulleista muutoksista ei maksua palauteta. Huonevarauksen voi siirtää kuluitta toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta.

Maksut ja vahvistukset

Huomaattehan, että edullisempi aikaisen ilmoittautumisen hinta on voimassa 28.8.2019 asti. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi ilmoitus sähköpostiinne.

Maksutavat

Maksuvaihtoehdoiksi voitte ilmoittautumisen lopuksi valita luottokortin tai laskun. Laskuissa on kaksi eri vaihtoehtoa: "Lasku vahvistuksen liitteenä" tulee Teille heti sähköpostitse ilman kongressitoimiston välikäsiä ja ilman laskutuslisää. "Lasku" lähetetään Teille kongressitoimistosta, kun ilmoittautumisenne on käsitelty. Kongressitoimiston lähettämän laskun laskutuslisä on 15 €. Myös tämä lasku lähetetään ensisijaisesti pdf-liitteenä sähköpostitse, ellette ilmoita muuta laskutusosoitetta.

Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Osallistumisvahvistus

Kongressitoimisto Tavicon lähettää osallistumisvahvistuksen, kun ilmoittautuminen ja maksut on vastaanotettu. Vahvistusta ei lähetetä ennen kuin maksu on kokonaisuudessaan suoritettu.

Peruutusehdot

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti kongressitoimisto Taviconille sähköpostitse neurologipaivat(at)tavicon.fi.

Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti 28.8.2019 mennessä, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 50 €/hlö ja peruutetusta huonevarauksesta 20€/huone. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai majoitusmaksuihin tulleista muutoksista maksuja ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista.

Osallistumisen voi kuluitta siirtää toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta.

Info ja ilmoittautuminen Neurologipäivien aikana

Pyydämme kaikkia saapumaan ilmoittautumistiskin kautta. Saatte sieltä nimikylttinne ja ohjelmakirjan.

Tiedustelut

Mikäli Teillä on ilmoittautumiseen, maksamiseen tai majoittumiseen liittyviä kysymyksiä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä kongressitoimisto Taviconiin sähköpostitse neurologipaivat(at)tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0400, projektikoordinaattori Piia Kumpuvaara tai projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen.